Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2019 р., 17:56
У цей день її щиро вітали рідні та близькі, а також не залишилася іменинниця поза увагою   Полянської сільської ради - на її ювілей з привітаннями завітав голова об’єднаної територіальної громади  Іван Дрогобецький  разом з заступником Василем Зваричем. Гості привітали іменинницю з 91- річчя, нагородили Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки,вручили грошову винагороду, побажали родинного тепла ,міцного здоров’я.
08 Березня, 2019 р., 21:56
Жіночий день, 8 Березня, Свято весни — з дитинства відклався у нас в пам’яті, як добрий і яскравий день, повний радості, квітів і поздоровлень. У актовій залі Полянської школи відбувся святковий концерт присвячений жінкам , які працюють у галузі культури, освіти та медицини.
25 Лютого, 2019 р., 19:44
Сьогодні на базі Полянської об’єднаної території громади відбулось чергове засідання РОАМC «Закарпаття – за чисте довкілля», в ході якого обговорювались питання по затвердженню стратегії роботи  з ґрантовими  програмами. У засіданні активну участь брали Паш І.Ю., Цімбота В. І.  Суран В.Г.
25 Лютого, 2019 р., 17:43
   Він був благословенний на довге життя , яке присвятив важкій невтомній праці. Привітати іменинника в його день народження  завітала секретар Полянської сільської ради  Петрус Неля Іллівна , яка від імені Виконавчого комітету Полянської сільської ради , вручила імениннику Грамоту за багаторічну сумлінну працю , вагомі трудові здобутки , грошову нагороду , а також побажала міцного здоров’я , активного довголіття .Хай тепло безмежної любові рідних і близьких  зігріває Вас.
25 Лютого, 2019 р., 09:00
У цей день її щиро вітали рідні та близькі, а також не залишилася іменинниця поза увагою   Полянської сільської ради - на її ювілей з привітаннями завітав голова об’єднаної територіальної громади  Іван Дрогобецький  разом з в.о старости  Сергійєм Васильовичем. Гості привітали іменинницю з 91- річчя, нагородили Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки,вручили грошову винагороду, побажали родинного тепла , міцного здоров’я та  добробуту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь