Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Травня, 2019 р., 16:47
18 травня, юні джури виконували теоретичні та практичні завдання з надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт у конкурсі «Рятівник». Змагання між командами  були напружені, але цікаві та змістовні.
20 Травня, 2019 р., 16:40
18 травня 2019 року на базі Закарпатського музею народної архітектури відбувся ІХ обласний фольклорний фестиваль-конкурс учнів мистецьких шкіл "Веселковий передзвін", у якому взяли участь понад 300 дітей із 32 мистецьких шкіл. Фольклорний ансамбль Полянської дитячої школи мистецтв (кер. М.Сабов) виборов ІІІ місце у номінації "Дитячі фольклорні гурти".
13 Травня, 2019 р., 11:08
Рівні дороги, ідеально чисті узбіччя та контейнери для роздільного збору сміття в кожній хаті – типовий побут словенської родини. Країна за короткий термін після вступу до Євросоюзу ввійшла в європейські лідери з ефективного управління твердими побутовими відходами.
04 Травня, 2019 р., 16:28
З цієї нагоди іменинницю привітав  заступник сільського голови В.В Зварич та в.о старости с. Плоске М.І Куштан  , які побажали  родинного тепла, міцного здоров‘я та добробуту. Від імені Полянського сільського голови Івана  Дрогобецького, який започаткував добру традицію вітати старожилів, нагородили Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки і  вручили  грошову допомогу/
01 Травня, 2019 р., 18:01
1 травня в с. Поляна пройшла масштабна футбольна гра  міських голів з різних куточків України, які боролися за «Кубок Карпат» - 2019. На поле стадіону вийшли команди:  збірна  мерів міст України, збірна Закарпаття, збірна Поляна та збірна Воловець.  Турнір складався з 6-ти  ігор. За три години напруженої гри першість здобула команда Поляна. Друге місце у запеклій боротьбі посіла команда збірна мерів України-1,  збірна Воловець здобула 3-тє місце на турнірі.
27 Квітня, 2019 р., 18:23
За підтримки голови Полянської сільської ради Івана Дрогобецького відбудеться  футбольний турнір «КУБОК КАРПАТ». Учасниками футбольних змагань стануть збірна мерів України, збірна Закарпатської області та збірна Поляни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь