Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Грудня, 2019 р., 15:22
Делегацію із Закарпаття очолював перший заступник голови ОДА Олексій Гетьманенко, в склад делегації входили: головний архітектор Закарпатської області Микола Пігуляк, керівник регіонального офісу програми ULEAD з Європою Микола Сюсько, голова Закарпатської регіональної асоціації ОТГ Іван Дрогобецький, народний депутат України Ігор Кривошеєв, народний депутат України Анатолій Костюх, експерт з децентралізації Володимир Феськов.
13 Грудня, 2019 р., 16:04
Привітати іменинницю  з днем народження Білей Наталію Петрівну, завітав заступник сільського голови  Василь Зварич, який  від імені  голови  Івана Дрогобецького та Виконавчого комітету Полянської сільської ради,побажав,  щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Нехай здоров’я буде надійною опорою, підтримка і любов рідних  постійною і щирою. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся! Нехай не в’яне краса Вашої душі, нехай не зникає добра надія Вашого серця, хай кожен день радує зустрічами та щасливими святами в колі дорогих людей. Після побажань,  нагородили Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки та вручив грошову винагороду.
12 Грудня, 2019 р., 18:16
11-12 грудня  проходили районні змагання з волейболу, між середніми школами та навчальними закладами в Свалявському технічному коледжі.
28 Листопада, 2019 р., 15:23
Делегацію прийняли координатор по співпраці краю Височіна і Закарпатської області України Катержіна Свободова, член сталої конференції Краю Височіна Йозеф Недвед та начальник Міністерства надзвичайних ситуацій - Юрій Німець.
26 Листопада, 2019 р., 15:33
Адже, одним з головних пріоритетів у нашій ОТГ є громадське здоров`я! 
25 Листопада, 2019 р., 16:56
Регіональний Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області Швардак Діана Іванівна буде проводити виїздний прийом громадян в приміщенні Полянської сільської ради".
07 Листопада, 2019 р., 17:50
   До найщиріших привітань приєднується заступник Полянського сільського голови Василь Зварич, який від імені Івана Дрогобецького та Виконавчого комітету Полянської сільської ради з нагоди 91-річчя привітав іменинника з днем народження, побажав міцного здоров’я,  щоб життєлюбність і оптимізм ніколи не припинявся, а близькі люди  радували своєю турботою  та увагою.  В знак пошани  нагородив Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, та вручив грошову винагороду.
01 Листопада, 2019 р., 12:48
Родина,  друзі вітають з днем народження Лисинко Клавдію Миколаївну!   До найщиріших привітань приєднується заступник Полянського сільського голови Василь Зварич, який від імені Івана Дрогобецького та Виконавчого комітету Полянської сільської ради з нагоди 90-річчя привітав іменинницю з днем народження, побажав міцного здоров’я,  щоб життєлюбність і оптимізм ніколи не припинявся, а близькі люди  радували своєю турботою  та увагою. Нехай кожен день дарує радість та позитивні емоції, адже  це і є запорука довголіття!!!  В знак пошани  нагородив Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, та вручив грошову винагороду.
31 Жовтня, 2019 р., 13:15
Метою семінару є обговорення та узгодження позиції, щодо бачення АМУ, її основних цінностей та стратегічних пріоритетів.
24 Жовтня, 2019 р., 11:21
З метою обміну кращими практиками у сфері надання адміністративних послуг представники Полянської ОТГ, секретар ради Неля Петрус та завідувач сектору – державний реєстратор  Тетяна Татач, взяли участь у навчально - ознайомчих візитах у зразкових центрів надання адміністративних послуг за темами :

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь