Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Березня, 2020 р., 18:21
Знаємо, що вже майже всі проінформовані про ситуацію, яка зараз відбувається у нашій країні та і у світі загалом у зв’язку з вірусом  COVID-19.
04 Березня, 2020 р., 17:29
З метою надання методичної допомоги по впровадженню системи НАССР, на базі Полянської сільської ради спільно з залученими фахівцями Свалявського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби було проведено навчальний семінар для операторів ринку харчових продуктів. Участь у ньому взяли представники відділу освіти району, керівники закладів дошкільної освіти, директори закладів загальної середньої освіти та суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність на території громади.
02 Березня, 2020 р., 17:59
На базі Полянської сільської ради буде проведено безкоштовний семінар-навчання на тему: «Ефективні процедури НАССР- практичні аспекти» у закладах громадського харчування.
26 Лютого, 2020 р., 18:11
    За участю  Полянського сільського голови Дрогобецького І.І. відбулася нарада з суб’єктами підприємницької діяльності.
18 Лютого, 2020 р., 09:46
       13 лютого 2020 року на базі спортивного комплексу «Олімпія», що знаходиться в с. Поляна, відбулися спортивні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Полянської сільської ради Свалявського району «Шкільна волейбольна ліга України - 2020 рік».
18 Лютого, 2020 р., 09:39
          Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією „Прометеус” та Асоціацією „Інформаційні технології України” (далі - Асоціація) підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проєкт „Ти можеш усе! Можливості безмежні” (далі - Проєкт).
13 Лютого, 2020 р., 12:00
Під керівництвом голови комісії Дрогобецького Івана Івановича відбулося засідання комісії в якій взяли участь,  начальник Свалявського районного відділу УДСНС України Токарський Іван Іванович, начальник відділу Свалявського відділу  дільниці гірських річок Мукачівського МУВГ Раточка Іван Юрійович, начальник Свалявського РЕМ Островка Іван Васильович, в.о начальника Свалявського відділу головного управління Держпротспожив служби в Закарпатській області Черненко Сергій Іванович, заступник начальника Свалявського відділу Поліції Корнаш Сергій Васильович, заступник директора ДП « Свалявське лісове господарство» Хомишинець Назар Романович.
10 Лютого, 2020 р., 11:55
    На порядку денному сесії сьомого скликання Полянської сільської ради Свалявського району розглядалося питання. Про  діяльність «Укрпрофоздоровниці», щодо використання надр на території Полянської об’єднаної територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь