Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Вересня, 2019 р., 14:13
Вже 12 років співпрацює чеський край Височина із Закарпаттям, ця співпраця не є політичною і осягає багато сфер - співробітництво добровільних і штатних пожежників, поліції та працівників соціальних сфер.
10 Вересня, 2019 р., 17:55
В ході тренінгу розглядали шляхи підвищення обізнаності та формуванню навичок із проведення оцінки потреб громади та створення соціального паспорта громади.
02 Вересня, 2019 р., 11:49
   День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом з тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокурсників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.
23 Серпня, 2019 р., 17:30
Шановні краяни! Щиро вітаю Вас з Днем державного прапора України!
16 Серпня, 2019 р., 18:31
16  серпня 2019 року в залі Полянської сільської ради відбувся інформаційний семінар щодо реалізації проекту ЄС/ ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) за участю ініціативних жителів багатоквартирних будинків та працівників Полянської сільської ради.
15 Серпня, 2019 р., 18:15
     Делегацію очолив гетьман Краю Височина Їржі Бєгоунек та генеральний директор пожежно-рятувальної служби Чеської республіки Драгослав Ріба. Також серед членів делегації: Ян Сламечка – голова Крайового об’єднання добровільних пожежників Краю Височина; Роберт Валал – директор підприємства «Пожежна безпека»; Катеріна Свободова – координатор співпраці Краю Височина і Закарпатської області.
23 Червня, 2019 р., 14:22
На даний захід з’їхалися гості з багатьох країн, а саме Павел – Роберт Магочій – академік, професор історії та політичних наук в Університеті Торонто(Канада), почесний голова Світової Ради Русинов. Америка, Канада, Петер Микула – заступник  предсидателя Русиньскої оброды на Словеньску. Словаччина, .Борислав Сакач – Предсидатель НАЦИОНАЛНОГО СОВИТУ РУСНАЦОХ. Сербія, Миломир Шайтош – предсидатель управного одбору Заводу за културу войводянских Руснацох. Сербія, .Михаил Капраль – професор філологічних наук. Угорщина. Також представники з України - Володимир Фенич – кандидат історичних наук, Микола Бобинець – голова Крайового общества полкарпатських русинов, член СРР, Юрій Продан – голова обласного , культурологічного общества ім.. А.Духновича та іннші,які виступали з різними промовами. Під час виступу, голова Полянської сільської ради Іван Дрогобецький зазначив, шо буде лобіювати інтереси відновлення Русинства не лише на Закарпатті а й на Україні в цілому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь