Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2019 р., 15:18
Вже стало доброю традицією Полянської об’єднаної територіальної громади вітати одиноких громадян, інвалідів, дітей-сиріт з святами. Сьогодні напередодні величного Світлого Христового Воскресіння, за ініціативи Івана Дрогобецького працівники виконавчого комітету Полянської сільської ради, привітали  теплими словами побажань, пасочками та грошовими винагородами.
20 Квітня, 2019 р., 16:38
Уздовж тротуара у напрямку з с.Поляна до сан. «Сонячне Закарпаття» з ініціативи Івана Дрогобецького, посадили  саджанці «Сакури».
16 Квітня, 2019 р., 17:15
Мудрі представники старшого покоління кажуть: “У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки”. І справді, тільки велика любов може творити  такі дива гармонії та уяви, які  побачили на свої очі відвідувачі виставки-конкурсу "Воскресни, писанко!", яка проходила з 12 по 16 квітня 2019 року в актовому залі Полянської сільської ради.
16 Квітня, 2019 р., 11:07
10 квітня 2019 року в Полянській ОТГ на базі спорткомплексу «Олімпія» відбувся І етап Всеукраїнської спартакіади 2019 року серед допризовної молоді між учнями Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Спартакіада – це ще одна нагода наголосити на необхідності формування у підростаючого покоління престижу військової служби та пропаганди здорового способу життя, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії. Програма Спартакіади включала в себе наступні розділи: підтягування на перекладині, біг 100 м та 1500 м, виконання стрільб (з пневматичної гвинтівки), метання гранати Ф-1 на дальність,подолання смуги перешкод. Призові міста здобули такі учні нашої школи: • підтягування на перекладині : Ряшко Віталій – ІІ місце Бадиля Роман – ІІ місце • метання гранати Ф-1 на дальність: Туряниця Валентин – ІІ місце
15 Квітня, 2019 р., 16:08
У рамках реалізації Концепції розвитку системи громадського здоров'я,  відповідно до Плану спільної роботи з попередження наркотичної, алкогольної залежності, тютюнопаління, профілактики венеричних захворювань та захворювання на СНІД серед дітей шкільного віку на 2019 рік, затвердженої відділом освіти та КНП «ЦПМСД Полянської сільської ради», у закладах освіти Полянської ОТГ було проведено Всеукраїнський тиждень громадського здоров’я під гаслом «Попередити – краще, ніж лікувати».
05 Квітня, 2019 р., 11:38
  05 квітня 2019 року  у рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля», з метою виховання дбайливого і бережного ставлення до навколишнього середовища в закладах освіти Полянської сільської ради був проведений єдиний санітарний день.
26 Березня, 2019 р., 17:56
У цей день її щиро вітали рідні та близькі, а також не залишилася іменинниця поза увагою   Полянської сільської ради - на її ювілей з привітаннями завітав голова об’єднаної територіальної громади  Іван Дрогобецький  разом з заступником Василем Зваричем. Гості привітали іменинницю з 91- річчя, нагородили Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки,вручили грошову винагороду, побажали родинного тепла ,міцного здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь