Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Грудня, 2018 р., 14:34
Сьогодні в с. Поляна відзначає свій 90-річний ювілей Годинець Юлія Іванівна з цієї нагоди від імені Виконавчого комітету Полянської сільської ради та голови Івана Дрогобецького, привітав іменинницю заступник сільського голови Василь Зварич, який побажав міцного здоров’я, поваги від близьких, щастя і родинного затишку
18 Грудня, 2018 р., 08:46
ВУСТАМИ ЮНИХ ПРО ПРАВА ДІТЕЙ
14 Грудня, 2018 р., 16:50
11-12 грудня 2018 в Свалявській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 відбувся відкритий передноворічний традиційний турнір з волейболу серед команд хлопців та дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Свалявського району. Метою цього турніру є подальший  розвиток та популяризація волейболу , підвищення рівня спортивної майстерності гравців та організація фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи учнівської молоді.
13 Грудня, 2018 р., 16:05
У цей день її щиро вітали рідні та близькі. Не залишилася іменинниця  поза увагою Полянської сільської ради - на її день народження з привітаннями завітали Полянський сільський голова Іван Дрогобецький та заступник Василь Зварич.
08 Грудня, 2018 р., 12:20
Розвиток фізичної підготовленості та піклування про здоров’я дітей громади – одні з пріоритетних питань Полянської сільської ради, тому Івана Івановича цікавив ряд питань, що стосується роботи закладу. Насамперед, це відвідування учнями спортивних занять, забезпеченість спортивним інвентарем, умови тренувань, якість організації освітнього процесу та рівень проведення тренувань.
05 Грудня, 2018 р., 08:33
        Додаткову дитячу групу, яку відвідуватимуть ще 15 дошкільнят, урочисто відкрито у Павлівському навчально-виховному комплексі 04 грудня 2018 року. Відтепер до дитячого садка ходитимуть 42 маленьких мешканців села Павлово, Яківського та Плоского Потоку, яких будуть виховувати та створювати цікаве дозвілля троє педагогів. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь