Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2018 р., 18:03
         12 жовтня 2018 року на базі Полянської сільської ради Закарпатське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проекту Пульс провело навчальний візит в рамках програми «Маршрути успіхів» на тему  «Сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в оздоровчо-рекреаційній сфері та сфері послуг Полянської сільської ради».
11 Жовтня, 2018 р., 19:27
11.10.2018 року в Полянській сільській раді відбувся семінар –навчання на тему «Регуляторна політика в об’єднаних територіальних громадах», Наталією Ганусич– начальником сектору Державної регуляторної служби у Закарпатській області та Іваном Дем’янчуком – директором Закарпатського ВП ЦРМС за участі керівників та спеціалістів даного напрямку було надано чіткі роз’яснення , щодо затвердження планів діяльності з підготовки їх проектів на наступний рік, застосування строків  проведення заходів з відстеження їх результативності та ознайомлення рекомендаціями Державної регуляторної служби України щодо оцінки регуляторного впливу цих проектів.
09 Жовтня, 2018 р., 17:51
Наступна робоча зустріч 9 жовтня 2018 року Дрогобецького Івана Івановича відбулася в Київському  національному  університеті будівництва і архітектури України з ректором університету Куліковим Петром Мусієвичом, головою Ради директорів Конфедерації будівельників України Ротовим Олександром Сергійовичем,  академіком Національної академії наук України Сенюком Юрієм Володимировичем та іншими викладачами університету. В ході розмови з представниками університету було обговорено основні напрямки соціально-економічного та будівельного  розвитку Полянської об’єднаної територіальної громади також молодим архітекторам було поставлено завдання розробити  концепцію інноваційного містечка на горі «Віжень» та було підписано Меморандум про співпрацю. 
09 Жовтня, 2018 р., 14:01
9 жовтня 2018 року Дрогобецький Іван Іванович візитував до Києва  в Національний університет біоресурсів і природокористування України (далі - НУБіП), з представниками якого офіційно домовився про співпрацю. Підтвердженням намірів, котрі були озвучені у попередньому робочому візиті Полянського сільського голови Дрогобецького Івана Івановича  до Києва, стало підписання Меморандуму. Від НУБіП меморандум підписав Ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович, а від ОТГ - Голова Дрогобецький Іван Іванович. Предмет співпраці  полягає  у намірі об'єднати  науково-освітні та інноваційно-технологічні можливості і людські, організаційно-управлінські, природні та матеріально-технічні ресурси. Сьогодні відбулася фіналізація  домовленостей, на якій  був присутній Перший Проректор НУБіП Ібатуллін Ігор Ілліч.
08 Жовтня, 2018 р., 14:21
Окрему повагу й шану висловлюють у Полянській об'єднаній територіальній громаді людям старшого покоління, які надихають молодь на відродження та розбудову села. Уже стало доброю традицією вітати в нас старожилів, які своєю працею та вчинками внесли неоціненний вклад у життя свого села та громади загалом.
08 Жовтня, 2018 р., 14:06
1 жовтня 2018 року Полянський сільський голова Іван Іванович Дрогобецький та староста с. Родниківка Арендаш Сергій Васильович, привітали почесного жителя с. Родникова Гута Чубірку Михайла Васильовича , нагородили Грамотою за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки,  побажали міцного здоров’я, родинного тепла та добробуту.
05 Жовтня, 2018 р., 21:07
Питання болюче та вкрай важливе - це  водопостачання. Головував на відкритому засіданні  Полянський сільський голова Іван Іванович Дрогобецький, за участі депутатського складу Полянської сільської ради, районних депутатів, виконуючих обов’язків  старост, керівників структурних підрозділів сільської ради, а також за присутності значної кількості мешканців громади.
05 Жовтня, 2018 р., 09:16
На виконання Розпорядження КМУ від 05.09.2018 р. № 649-р  «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення»    Полянським сільським головою Дрогобецьким І.І., за участю інспектора праці Полянської сільської ради Попович Я.Я, було проведено інформаційно-роз’яснювальну нараду з підприємцями , які здійснюють свою діяльність на території громади, з питань дотримання законодавства про працю.  На якій відповідно було проінформовано про відповідальність у випадку використання праці найманих працівників без офіційного оформлення трудового договору та видано «пам’ятки» про основні права під час перебування у трудових відносинах та розміри штрафів за порушення законодавства про працю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь