Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Липня, 2024 р., 16:36
Поступово добігає завершення наша добірка про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», що реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Зберігай собі всю інформацію та обовʼязково використовуй!
22 Липня, 2024 р., 13:11
Підсумки «Дня бюджету громади»: у Полянській громаді зібрали пропозиції до бюджету на 2025 рік
17 Липня, 2024 р., 11:17
Зберігай лайфхаки про всі найпопулярніші інструменти партисипації, про які ми розповідаємо в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», що реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
09 Липня, 2024 р., 14:15
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
02 Липня, 2024 р., 15:31
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»! Розкладаємо по поличках, що таке ЗБОРИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ. Це зібрання всіх чи частини жителів села, селища, міста для вирішення питань місцевого значення, зокрема й бюджетних. Загальні збори громадян за місцем проживання є формою їхньої безпосередньої участі у вирішенні питань місцевого значення. Загальні збори скликаються на рівні багатоквартирних будинків, вулиць, кварталів, житлових комплексів, мікрорайонів, села (селища) або інших територіальних утворень.
25 Червня, 2024 р., 13:56
Ми продовжуємо розповідати про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»! Цього разу читайте про ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ – колективне звернення в електронній формі до суб’єкта владних повноважень у вигляді тексту скарги та/або пропозиції. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь