Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Січня, 2023 р., 11:22
       З метою перевірки  житлово-побутових умов проживання і утримання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та подолання сімейного неблагополуччя,  2-5 січня 2023 року службою у справах дітей Полянської сільської ради проведено профілактичні рейди на території Полянської територіальної громади. 
04 Січня, 2023 р., 10:10
З нового року кожен повнолітній громадянин України зможе безкоштовно отримати 5 світлодіодних ламп на заміну старих ламп розжарювання. І в такий спосіб зробить свій внесок у допомогу енергетикам щодо балансування електросистеми України. Про це зазначила Перший віце-прем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко у прямому ефірі Національного телемарафону.
26 Грудня, 2022 р., 11:14
На виконання постави Кабінету Міністрів України №1401 від 17 грудня 2022 року «Питання організації та функціонування пунктів незламності» 23 грудня 2022 року було проведено засідання місцевої комісії з питань теногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Полянської сільської ради та розглянуто питання про розгортання ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ на території громади, а саме:
23 Грудня, 2022 р., 15:00
       Уже за традицією, нині, в день народження нашої великої та згуртованої родини ми підводимо підсумки року. Без перебільшень, 2022 рік став найскладнішим, як для нашої громади так і всієї країни.  Він став роком випробувань. Випробувань на незламність, силу духу, мудрість, згуртованість, людські цінності, розставлення пріоритетів та ще багато іншого. Втім, першочергово - випробувань на людяність. Позаяк, повномасштабна війна росії проти України показала небайдужість, підтримку та допомогу кожного у найскладніших ситуаціях. Ми відкрили свої серця та підставляли плече допомоги всім, хто цього потребував.
19 Грудня, 2022 р., 15:33
На черговій сесії Полянської сільської ради, яка відбулася 15 грудня 2022 року розглянуто та затверджено  бюджет  територіальної громади на 2023 рік.
30 Листопада, 2022 р., 10:50
        В рамках розробки Стратегії розвитку Полянської територіальної громади до 2027 року проводимо опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді, оцінки підприємницького клімату в громаді та перспектив розвитку на майбутнє. Ваша думка обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Полянської громади!
18 Листопада, 2022 р., 12:29

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь