Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні - 6 річниця нашої Полянської територіальної громади!

Дата: 23.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 304

       Уже за традицією, нині, в день народження нашої великої та згуртованої родини ми підводимо підсумки року. Без перебільшень, 2022 рік став найскладнішим, як для нашої громади так і всієї країни.  Він став роком випробувань. Випробувань на незламність, силу духу, мудрість, згуртованість, людські цінності, розставлення пріоритетів та ще багато іншого. Втім, першочергово - випробувань на людяність. Позаяк, повномасштабна війна росії проти України показала небайдужість, підтримку та допомогу кожного у найскладніших ситуаціях. Ми відкрили свої серця та підставляли плече допомоги всім, хто цього потребував.

   Згуртованість, людяність та підтримка, безумовно, допомогла нам пройти найскладніше випробування.  Коли тисячі українців, шукаючи прихистку і допомоги, приїздили до нашої громади, ми не стали осторонь, не залишили нікого на вулиці та без підтримки. Завдяки нашим спільним зусиллям, велику допомогу вдалося спрямувати і Збройним Силам України.

За рік, найважчий для всіх українців, втім такий, що показав нашу міцність і незламність, ми разом, об’єднавшись:

  надали прихисток майже 20-ти тисячам внутрішньо переміщених осіб;

  регулярно забезпечували вимушених переселенців нашої громади, а також місцевих жителів, які опинилися у складних життєвих обставинах продуктовими наборами. Це продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти та одяг;

  Забезпечували медичною, психологічною та юридичною допомогою внутрішньо переміщених осіб,  які цього потребували;

  відправили на передову незліченну кількість гуманітарної допомоги - одягу, продуктів харчування, військового обмундирування, ліків та іншого;

  подарували нашим захисникам 3 лазне-пральні комплекси, укомплектовані всім необхідним;

  зуміли організувати безпечне перебування та дозвілля для дітей, які були змушені тікати від війни.

Ці завдання, в умовах війни в Україні, стали пріоритетними, позаяк сьогодні у складний час – це завдання №1 для кожного українця. І ми з вами зуміли їх виконати, приклавши максимум зусиль. Я повторюю «МИ» - бо найважливіше це люди. Це ті, з ким ми рухаємося по життю. Це ті, які не дають впасти, чи зневіритися.

Я дякую кожному, з ким я рухаюся по життю, а отже, дякую кожному з вас. Ми - єдина громада, єдина спільнота, єдина сім’я. В нас спільні плани, цілі, спільна мета. Наша Полянська територіальна громада, в майбутньому ставатиме де-далі кращою, буде розвиватися та процвітати. Задля цього в нас напрацьовано чимало планів, наявна сильна команда та найважливіше, є бажання та чітке бачення розвитку.

Втім, нині передусім наші зусилля спрямовані на МИР - у нашій рідній країні, у наших думках, у наших серцях та у наших домівках.

Цього року ми обійдемося без традиційних святкових програм, концертів та феєрверків. Натомість робитимемо все можливе для перемоги України. А опісля, я впевнений, разом з нашою великою громадою та всією Україною влаштуємо свято, свято нашої незламної держави.  

З 6 річницею Вас, дорогі мешканці ПОЛЯНСЬКОЇ територіальної громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь