Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 2 по 5 січня 2023 року службою у справах дітей Полянської сільської ради проведено профілактичні рейди на території Полянської територіальної громади

Дата: 10.01.2023 11:22
Кількість переглядів: 657

       З метою перевірки  житлово-побутових умов проживання і утримання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та подолання сімейного неблагополуччя,  2-5 січня 2023 року службою у справах дітей Полянської сільської ради проведено профілактичні рейди на території Полянської територіальної громади. 

        Метою заходу було попередження проблем дитячої безпритульності та бездоглядності, недопущення вчинення дітьми правопорушень, виявлення на ранній стадії сімей, які не спроможні або не бажають виконувати батьківські обов’язки щодо належного утримання та виховання дітей, надання соціальних послуг сім’ям.

         Під час рейду обстежено 17 родин та перевірені житлово-побутові умови проживання 33 дітей, які по недбалості батьків перебувають у складних життєвих обставинах та сім’ї де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

        Окрім того, службою обстежили умови проживання юних жителів громади, які повернулися на зимні канікули із інституцій догляду і виховання дітей.

      Під час рейду працівники служби провели профілактичні бесіди, попередили за невиконання батьківських обов’язків, склали акти обстеження умов проживання дітей.

         Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей, умови проживання відповідають санітарно-гігієнічним  нормам. Батьки, знаючи, що перебувають під постійним  контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах для гормонійного розвитку дітей.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь