Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Полянська сільська територіальна громада з бюджетом на 2023 рік!

Дата: 19.12.2022 15:33
Кількість переглядів: 284

На черговій сесії Полянської сільської ради, яка відбулася 15 грудня 2022 року розглянуто та затверджено  бюджет  територіальної громади на 2023 рік.

Прогнозування здійснювалося в режимі реального часу в умовах високого ступеня невизначеності та непередбачуваності у сфері національної та регіональної безпеки через зміну ситуації на фронті, інтенсивності та географії бойових дій та їх наслідків.

Показники дохідної частини сільського бюджету на 2023 рік розроблено з урахуванням чинних норм податкового та бюджетного законодавства, з урахуванням прийнятих законодавчих змін.

В загальному обсязі  надходжень громади в 2023 році 40,2  відсотка, або 60 532,5  тис. грн. становлять офіційні трансферти, до яких входить  базова дотація  – 18 364,0 тис.грн., освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам – 40 937,6 тис.грн., субвенція з місцевого бюджету на  здійснення переданих  видатків у сфері освіти за рахунок освітньої субвенції – 1 055,9 тис. грн. та дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету – 175,0 тис. грн..

Власні доходи бюджету  територіальної  громади  на 2023 рік обраховано в сумі 90 182,0 тис. грн., у тому числі сума доходів:

     загального фонду - 88 993,4  тис.грн.;

     спеціального фонду -  1 188,6, тис.грн.          

Формування видаткової частини сільського бюджету на 2023 рік здійснювалось виходячи з обмежених можливостей ресурсної частини бюджету та з політики Уряду щодо продовження проведення дієвих реформ  у всіх галузях бюджетної сфери, в умовах обмеженого фінансового ресурсу, з врахуванням необхідності жорсткої економії бюджетних коштів.

Загальний обсяг видатків зведеного бюджету на 2023 рік передбачено у сумі  150 714,5  тис.грн., у тому числі: по загальному фонду видатки плануються у сумі  139 275,5 тис.грн. та по спеціальному фонду 11 439,0 тис. грн. 

           При плануванні мережі бюджетних установ об’єднаної територіальної громади  враховані  вимоги  Міністерства  фінансів  щодо забезпечення утримання чисельності працівників бюджетних установ та здійснення ефективних видатків на заробітну плату, включаючи видатки на премії чи винагороди,  матеріальну  допомогу  чи  інші  види заохочень,  лише  в  межах фонду заробітної плати затверджених бюджетними установами у кошторисах видатків та  дотримано вимоги статті 77 Бюджетного кодексу України у частині

врахування при затвердженні місцевого бюджету в першочерговому порядку потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь