Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2023 р., 09:00
      Між Фондом народонаселення Організації Об’єднаних Націй, Департаментом охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації та Благодійним Фондом  «Інститут розвитку сім’ї та дитини» був підписаний Меморандум щодо співробітництва сторін  по забезпеченню формування та реалізації державної політики у сфері репродуктивного здоров'я та планування сім’ї, зокрема запобігання дитячій та материнській смертності, раннє виявлення та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.
13 Лютого, 2023 р., 08:53
Одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, майбутньої повноцінної життєдіяльності.
10 Лютого, 2023 р., 14:30
Шановні споживачі! Нагадуємо, що понеділок, 13 лютого, у Закарпатській області впродовж цілої доби (з 0.00 до 24.00) відбуватимуться заміри споживання з метою визначення фактичної потреби області в електроенергії. Ці заміри також дадуть можливість при встановленні лімітів  для регіону врахувати фактичні зміни в структурі споживання області через релоковані підприємства, кількість внутрішньо переміщених осіб. Шановні споживачі, будь ласка, використовувати електроенергією в цей день у звичайному режимі, без обмежень – так, якби ви користувалися в мирний час. Дякуємо за розуміння та співпрацю! Працюємо на перемогу! P. S. Увага: у разі ворожих атак на енергосистему заміри можуть бути відтерміновані.
10 Січня, 2023 р., 13:32
Завантажити довідник

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь