Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Квітня, 2021 р., 10:57
Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.
14 Квітня, 2021 р., 15:01
      Полянською сільською радою відповідно до Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 (далі – Порядок), розпочато перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 зазначеного Закону щодо посадових осіб, згідно з списком, що додається.
08 Квітня, 2021 р., 16:03
07 квітня 2021 року начальником служби у справах дітей спільно з поліцейськими офіцерами громади на території Полянської сільської ради було здійснено  виїзди в сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах за місцем проживання з метою захисту прав дітей, контролю за умовами проживання та надання допомоги (перевірено наявність одягу, продуктів харчування, засобів гігієни та шкільного приладдя).  А також проведено профілактичні бесіди з батьками відносно прав та обов’язків  по вихованню малолітніх та неповнолітніх дітей, роз’яснено права та обов’язки про необхідність здобуття дітей загальної середньої освіти та забезпечення своєчасної явки дітей на навчання після закінчення карантину.
05 Квітня, 2021 р., 10:03
Згідно з розпорядженням Полянського сільського  голови від 05.04.2021 року № 412-05 «Про проведення місячника благоустрою території Полянської сільської ради  та з метою покращення санітарного стану території населених пунктів Полянської сільської ради,  керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
02 Квітня, 2021 р., 10:00
   Від імені голови Полянської ТГ Івана Дрогобецького, Виконавчого комітету та Полянської сільської ради ювілярку прийшли привітати заступник голови ТГ Василь Зварич та староста села Солочин Мар’яна Йовбак.
31 Березня, 2021 р., 17:30
Сьогодні для нашої громади важливий день. Полянська ТГ отримала двох поліцейських офіцерів громади.
30 Березня, 2021 р., 14:45
У багатьох європейських країнах сімейне насильство розглядають як серйозну соціальну проблему. Форми контролю за насильством в суспільстві можна поділити на первинні, до яких відносяться соціальні та культурні норми, звичаї, і  вторинні, що реалізовуються за допомогою соціальних інститутів і організацій (органів внутрішніх справ, установ соціального захисту, місцевої влади та інших органів влади.
06 Березня, 2021 р., 18:56
      Згідно з рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС з 00 години 00 хвилин 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлюється “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь