Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Квітня, 2018 р., 21:12
        Прекрасною традицією стало збиратися на толоку і гуртом наводити лад у громаді.  Сьогодні, 14 квітня 2018 року, у рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля», з метою виховання дбайливого і бережного ставлення до навколишнього середовища у Полянській об'єднаній територіальній громаді було проведено День благоустрою (суботник).
04 Квітня, 2018 р., 16:16
    Голова правління асоціації органів місцевого самоврядування «Закарпаття – за чисте довкілля» Іван Дрогобецький разом з членами правління РОАМС, взяли участь в нараді з питань підготовки проекту «Збереження екосистеми долини річки Тиса на прикордонній території України,Угорщини, Румунії та Словаччини» для визначення можливих джерел його фінансування. У ході наради перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В’ячеслав Негода зауважив, що ініціаторами вирішення подібних питань усе частіше стають саме громади. У ході децентралізації органи місцевого самоврядування усвідомили: вони не можуть стояти осторонь проблем на своїй території, якими б глобальними вони не здавалися.
30 Березня, 2018 р., 18:20
    30  березня в адмінбудинку Полянської ОТГ відбулася презентація книги Лесі Адамової-Стецович «Перегортаючи сторінки щоденника». Збірка є 31-річним доробком поетеси, уродженки села Павлово, яка наразі мешкає у місті Брно (Чехія). На чужині авторка дуже сумує за батьківщиною і цей сум вилився у прекрасні поезії, котрі вона і вирішила презентувати на малій батьківщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь