Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Грудня, 2021 р., 08:43
Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.
22 Листопада, 2021 р., 08:50
В Ужгороді відбувся чемпіонат області серед команд ДЮСШ з волейболу. У запеклих змаганнях боролися юнаки та дівчата від 2010 р.н. та навіть молодші учасники. У фіналі змагалися юнаки Полянської ДЮСШ та Виноградівської ДЮСШ. Наші юні спортсмени впевнено показали свої сили та здобули перемогу з рахунком 2-0. Вихованці Полянської ДЮСШ стали чемпіонами Закарпаття у своїй віковій групі, з чим ми щиро їх вітаємо. Для розвитку спорту у Полянській ТГ ми прикладаємо чимало зусиль і пишаємося кожною перемогою наших спортсменів.
18 Листопада, 2021 р., 14:29
У зв’язку з виконанням ремонтних робіт на ПС 35/10кВ «Поляна», які спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування користувачів, Свалявський РЕМ повідомляє, що 22.11.2021р. з 900  по 1400 год. будуть відключені фідера ПЛ-10кВ: ф. «Голубине», ф. «Школа», ф. «сан. Поляна», та припинено подачу електроенергії споживачам наступних населених пунктів:
16 Листопада, 2021 р., 13:33
15 Листопада, 2021 р., 13:51
На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка”? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.
09 Листопада, 2021 р., 17:13
На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року № 849, зокрема цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу  з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».
09 Листопада, 2021 р., 16:59
Про проєкт Всеукраїнська школа онлайн — це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь