Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято працівників освіти в Полянській громаді

Дата: 30.09.2017 22:20
Кількість переглядів: 1015

    Фото без описуФото без опису

 

      Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня урочисто відзначаєтся День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

      Відбулося таке свято і Полянській громаді. 29 вересня 2017 року в актовому залі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла урочистість, присвячена професійним святам – Дню працівників освіти та Дню дошкілля. Серед запрошених були представники місцевої влади, відділу освіти, вчителі та працівники ДНЗ усієї громади.

     «Професія вчителя, - звернувся до педагогів начальник відділу освіти П.І.Лізанець, - одна з найбільш благородних і необхідних професій нашого суспільства. Саме Вчитель відіграє велику роль у формуванні та становленні особистості, а значить, впливає на подальшу долю суспільства. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Шановні, прийміть щиру вдячність за служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі». До привітань приєднався голова Полянської сільської ради Дрогобецький І.І., який наголосив, що у цей непростий час на плечі працівників освіти лягає особлива відповідальність за виховання молодого покоління, а отже, фактично, за майбутнє нашої країни. «Велике щастя мати вчителя доброго, щирого, який навчає бути Людиною. Велике щастя мати мудрого, талановитого вчителя, який уміло передає нам свої знання та вміння. А найбільше щастя для вчителів – бачити в очах своїх учнів вдячність та повагу», - зазначив він.

     За сумлінну роботу, відданість справі та високий професіоналізм директорів та завідувачів шкіл, навчально-виховних комплексів та дитячих садочків було відзначено грамотами Полянської сільської ради.

     Цього святкового дня лунало чимало теплих, добрих слів для освітян, які вкладають свою душу у дітей – найдорожче, що є у нас. Піснями і танцями звеселяли присутніх школярі усієї громади і робили це від щирого серця, вкладаючи у кожен рух, у кожне слово свою любов і вдячність освітянам та всім присутнім у залі. Приємним подарунком для присутніх стали яскраві музичні та танцювальні номери у виконанні вихованців Полянської дитячої школи мистецтв та самодіяльних колективів клубів Полянської сільської ради та їхніх керівників.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь