Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В с. Родникова Гута відбулося урочисте відкриття проекту – Реконструкція багатофункціональної будови (клуб, бібліотека, амбулаторія)

Дата: 29.09.2017 20:24
Кількість переглядів: 1071

 

           Клуб та бібліотека – це ті заклади, котрі сміливо можна назвати духовною скарбницею нації, адже душа українців – у їхніх піснях, звичаях та обрядах.

         28 вересня 2017 року біля клубу с. Родникова Гута Полянської сільської ради було вельми людно. Сюди завітали всі: від наймолодшого до наймудрішого жителя села, адже цього дня у  рамках робочого візиту делегації Краю Височина Чеської Республіки до партнерського регіону Закарпатської області відбулося урочисте відкриття проекту – Реконструкція багатофункціональної будови (клуб, бібліотека, амбулаторія). На капітальний ремонт цього інвестиційного проекту  Краєм Височина Чеської Республіки було виділено 350 тис. грн., з обласного бюджету - 150 тис. грн., з бюджету Полянської ОТГ - 491,1 тис. грн.  За короткий проміжок часу було здійснено реконструкцію фасаду, замінено вікна, двері, дах, встановлено водостічні ринви, дашки, встановлено підвісні стелі, побудовано нові кахельні грубки. На черзі - капітальний ремонт усіх приміщень та сцени. Таким чином, незабаром буде створено належні умови для того, щоб місцеві жителі мали змогу в комфортних умовах проводити святкові заходи. Варто наголосити, що Край Височина причетний ще до одного проекту у цьому селі, а саме: Реконструкція дитячого садочка та школи І ступеня.

        «На прикладі реконструкції клубу с. Родникова Гута  жителі Полянської ОТГ мають змогу відчути підтримку іноземних партнерів і побачити їх вклад у соціальні об’єкти громади»,  - наголосив голова Полянської сільської ради І.І.Дрогобецький. «Плануємо й надалі продовжити співпрацю: незабаром обговоримо подальші кроки і сплануємо наступну угоду», - зазначив він. До слова долучився гетьман Краю Височина, член палати депутатів Парламенту  Чеської Республіки  Їржі Бєгоунек, який від щирого серця подякував  голові Полянської сільської ради І.І.Дрогобецькому, робітникам та громаді за відмінно виконану роботу та за теплий прийом. Після офіційної частини  аматори місцевої самодіяльності представили гарний та змістовний концерт.                                                    

        Завершальним акордом були слова щирої вдячності жителів села, адресовані І.І.Дрогобецькому та усім, хто допомагав втілити в реальність мрію про відновлення й осучаснення їх другого дому.

        Залишається лише побажати, щоб стежина до цього клубу не заростала, щоб тут були молодь і старші люди, щоб кожен тут почув те, що захоче, побачив те, чого прагне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь