Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В селі Поляна було проведено 2-й етап (районний) змагань з футболу «Шкіряний м'яч» у віковій групі U-11 (віком до 11 років) серед загальноосвітніх навчальних закладів Полянської ОТГ

Дата: 07.11.2017 18:58
Кількість переглядів: 1209

           

            Відповідно до Положення Всеукраїнських змагань з футболу  «Шкіряний м'яч» 2015-2019 рр. та з метою підвищення рівня масовості дитячо-юнацького футболу, організації фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах, зміцнення здоров'я дітей, залучення їх до популярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футболу 07 листопада 2017 року на базі спортивного комплексу «Олімпія» села Поляна проведено 2-й етап (районний) змагань з футболу «Шкіряний м'яч» у віковій групі U-11 (віком до 11 років) серед загальноосвітніх навчальних закладів Полянської об'єднаної територіальної громади.

           Першими на гру вийшли команди Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів та Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Гра закінчилася з рахунком 11:0 на користь Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

          На наступну гру вийшли команди Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів та Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Гра закінчилася з рахунком 13:0 на користь Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

         В третій грі, де і мало вирішуватися 1-е місце, зійшлися між собою команди Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В цікавій та напруженій боротьбі перемогу отримала команда Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів з рахунком 3:0. Місця між собою команди розділили в такому порядку:

       Плосківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 6 очок, 1 місце;

       Полянська ЗОШ І-ІІІ ступенів   -  3 очки, 2 місце ;

       Родниківська ЗОШ І-ІІ ступенів   -  0 очок, 3 місце ;

       Команди нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей, культури, туризму та зовнішніх зв'язків.

       Таким чином право формувати збірну команду з учнів   загальноосвітніх навчальних закладів Полянської об'єднаної територіальної громади та представляти її на 3-й етап (обласний) у віковій групі U-11 (віком до 11 років) отримала команда Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яку тренують досвідчений вчитель фізкультури Копосович Іван Іванович та  молодий  вчитель фізкультури Дудаш Андріян Мирославович, які працюють у Плосківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь