Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

Дата: 01.03.2024 19:58
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Полянська сільська рада, Мукачівського району, Закарпатської області, інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Маяковського Єсеніна Гагаріна на території Полянської сільської ради в селі Поляна Мукачівського району Закарпатської області та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Громадське обговорення проводиться відповідно до п. 1 ст. 37, п. 20 ч. 4 ст. 42, ч.8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об`єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989,  з метою врахування громадської думки з питань перейменування вулиць в селі Поляна Мукачівського району, Закарпатської області.

Організатор громадського обговорення – Полянська сільська рада, Мукачівського району, Закарпатської області.

Строк проведення заходів з громадського обговорення – до 01 квітня 2024 року.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом до 28 березня 2024 року на наступну адресу: вулиця Духновича,                  № 63 с. Поляна, Мукачівський район, Закарпатська область, 89313,                              e-mail: sr_polyana@ukr.net/

Громадське обговорення проводиться на підставі  розпорядження                          в.о. сільського голови від 23 лютого 2024 року № 20/01-05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь