Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продуктивна зустріч із правоохоронцями Закарпаття відбулася у Полянській територіальній громаді

Дата: 06.07.2023 16:31
Кількість переглядів: 262

Сьогодні у стінах Полянської сільської ради провели робочу зустріч з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції Володимиром Дьордяєм.

На зустріч були запрошені місцеві жителі, громадськість та працівники Полянської сільської ради. Також серед учасників заступник начальника управління головної інспекції ГУНП Закарпаття, підполковник поліції Євген Цюпко, начальник відділу управління головної інспекції ГУНП Закарпаття, полковник поліції Олександр Софілканич, керівник відділення поліції № 1 Мукачівського районного управління поліції ГУНП Закарпаття, полковник поліції Андрій Вайнагій, представниця департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НП України Тетяна Щерба та поліцейські офіцери громади Віктор Цівкач і Ярослав Заводунов.

У ході зустрічі ми обговорили посилення роботи та зв’язків з правоохоронцями області, спільні напрацювання щодо посилення безпеки та захисту наших жителів у громаді. Також на зустрічі поліцейські офіцери громади розповіли про свою роботу у населених пунктах громади та реагування на виклики місцевих жителів при небезпеці.

Дякуємо всім учасникам за змістовний діалог та спільні напрацювання для покращення безпеки у громаді та захист наших жителів.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь