Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

О г о л о ш е н н я про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою території населених пунктів Полянської сільської ради

Дата: 05.04.2021 10:03
Кількість переглядів: 2057

Згідно з розпорядженням Полянського сільського  голови від 05.04.2021 року № 412-05 «Про проведення місячника благоустрою території Полянської сільської ради  та з метою покращення санітарного стану території населених пунктів Полянської сільської ради,  керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести з 05 квітня по 30 квітня 2021 року місячник санітарної очистки та благоустрою території населених пунктів Полянської сільської ради.

2. Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій  провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій.

3. Керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, рекомендувати провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій.

4.   Підприємствам, установам та організаціям різних форм власності під час місячника провести відновлювальні роботи в місцях порушення об’єктів благоустрою (проїжджі частини вулиць, тротуари, газони та зелені зони).

5.  Громадянам сіл Полянської територіальної громади , які проживають в приватному секторі, провести прибирання присадибних ділянок, прилеглих до них територій від сміття, будівельних матеріалів тощо.

6. Начальнику відділу освіти Полянської сільської ради,  рекомендувати загальноосвітнім закладам провести урок природи (довкілля) присвячений місячнику санітарної очистки та благоустрою.

7. Старостам старостинських округів організувати прибирання території населених пунктів в межах округу.

 

Виконавчий комітет Полянської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь