Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Полянську громаду з робочим візитом відвідала делегація Краю Височіна Чеської Республіки.

Дата: 22.01.2020 16:45
Кількість переглядів: 931

22 січня , голова громади Іван Дрогобецький  прийняв делегацію Чеської Республіки Краю Височіна , яка перебуває робочим візитом в Закарпатті.

Чеську делегацію очолює Зденек Кадлец – директор регіонального управління регіону Височина, голова благодійного фонду «Віза», член Постійної конференції, виконавчий директор благодійного фонду «ВіЗа» Володимир Чубирко, Йозеф Недвед – член постійної конференції, член благодійного фонду Віза, радник голови Закарпатської обласної ради, Катеріна Свободова – начальник Управління губернатора, координатор регіону Височина та Закарпатської області України та ін..

 На базі Полянської сільської ради з вітальним словом виступив голова громади Іван Дрогобецький,   привітав гостей в Полянській громаді, щиро подякував за плідну  співпрацю, за реалізовані проекти у пожежній сфері, освітній та  культурній, а також  наголосив , що: «Наша співпраця переросла у теплу дружбу і ми завжди раді бачити одні одних. Нам є про що говорити».

Сторони обговорили про  подальші напрямки співпраці у соціальній сфері, щодо будівництва  в селі Уклин будинку- інтернат для громадян похилого віку. Крім того вирішили встановити пам’ятну дошку на будівлі  що за адресою: село Поляна, вулиця Духновича, 97, на честь класика чеської літератури Івана Ольбрахта, який в  селі Поляна створив свій відомий твір «Генеле».

Після чого виступив Зденєка Кадлец, який     подякував за теплий прийом   делегації в Полянській громаді та зауважив,  що:  «Надалі будуть  спрямовувати кошти фонду «ВіЗа» на проекти, які будуть довго служити людям»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь