Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні делегація з Полянської громади на чолі з Іваном Дрогобецьким та директором благодійного фонду "ВіЗа" Володимиром Чубірком перебуває з зустрічним робочим візитом в Краю Височіна в місті Телч та місті Їглава, Чехія.

Дата: 28.11.2019 15:23
Кількість переглядів: 541

Делегацію прийняли координатор по співпраці краю Височіна і Закарпатської області України Катержіна Свободова, член сталої конференції Краю Височіна Йозеф Недвед та начальник Міністерства надзвичайних ситуацій - Юрій Німець.

У місті Їглава відвідали пожежну частину в якій є штаб, де засідає пожежно-рятувальна служба.

 

665 професійних пожежників, які фінансуються Міністерством надзвичайних ситуацій. Загалом в Чехії нараховується 12 тис. пожежників. Фінансування на утримання пожежних служб Краю Височіна на рік становить 10 млрд. гривень. Окрім професійних, тут працюють і добровільні пожежники, яких фінансує місто. Усі пожежні підрозділи розділені на декілька категорій. Згідно правил роботи пожежники повинні виїжджати з центрального штабу за 2 хвилини від того часу, коли отримали виклик про пожежу.

 

Також делегація відвідала пожежну станцію у м. Телч. В той час на зміні працювали 5 професійних рятувальників. Для інформації: у місті Телч проживає 5500 чол. населення. Відіграє роль те, наскільки місто велике і відповідно - скільки там налічується пожежно-рятувальних служб, скільки пожежників несуть службу, і від цього вираховують яку кількість спецтехніки потрібно виділити на ту кількість осіб. Наприклад: у минулому році на екстрених лініях пожежники прийняли 150 тис. викликів. У період, коли стаються стихійні лиха, рятувальна служба отримує приблизно 300 викликів в день.

 Крім того,  відбулася офіційна зустріч делегації Полянської громади з мером та депутатами міста Телч , в ході якої обговорили підписання угоди про співпрацю  між Полянською ОТГ та містом Телч.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь