Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про оприлюднення проекту детального планування, звіту про стратегічну екологічну оцінку, громадські слухання та обговорення

Дата: 21.06.2019 15:13
Кількість переглядів: 1359

Фото без опису

Полянська сільська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості  у проекті внесення змін  в детальний план території (далі – детальний план) з метою визначення планувальної організації та розвитку території,  уточнення положення  генерального плану села Поляна ур. Лужаня, Свалявського району, Закарпатської області та громадського обговорення  Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Замовник містобудівної документації –  Полянська  сільська рада.

Розробник проекту детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку –ФОП Сакулич І.І.

Необхідність проведення транскордонних консультацій – відсутня.

Місце ознайомлення з проектом детального плану та звіту про екологічну стратегічну оцінку  – приміщення Полянської сільської ради  за адресою: 89313, Закарпатська обл., Свалявський р-н, с. Поляна, буд. 63, тел. (03133) 7-45-22.

Пропозиції та зауваження до проекту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку у письмовому вигляді  приймаються до

23 липня 2019 року.

Презентація, прилюдне експонування проекту, громадські слухання та обговорення відбудуться у приміщенні Полянської сільської ради 25 липня  2019 року  о 15:00 год.  к.ч.

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку до проекту внесення змін  в детальний план території (далі – детальний план) з метою визначення планувальної організації та розвитку території,  уточнення положення  генерального плану села Поляна ур. Лужаня, Свалявського району, Закарпатської області

Полянська  сільська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості  у проекті внесення змін  в детальний план території (далі – детальний план) з метою визначення планувальної організації та розвитку території,  уточнення положення  генерального плану села Поляна ур. Лужаня, Свалявського району, Закарпатської області та громадського обговорення по Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Детальний план території внесення змін  в детальний план території (далі – детальний план) з метою визначення планувальної організації та розвитку території,  уточнення положення  генерального плану села Поляна ур. Лужаня, Свалявського району, Закарпатської області.

Мета розробки детального плану :

  •  реалізація положень генерального плану с.Поляна, Свалявського району;
  • нові діючі нормативні документи містобудівної політики;
  • вирішення концепції перспективного розвитку проектованої та прилеглих територій з визначенням чіткого зонування;
  • наміри замовника.

Проект розроблено на підставі рішення 27 сесії Полянської сільської ради сьомого скликання від 19.09.2018 року ради № 447 та Завдання на проектування.

Замовник містобудівної документації – Виконавчий комітет Полянської  сільської ради.

 

Розробник проекту детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку – ФОП Сакулич І.І.

 

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАЄ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

 Полянська сільська рада

 

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочнеться з дня їх оприлюднення - 22 червня 2019 року на сайті Полянської сільської ради  (https://polyanska-gromada.gov.ua) та триватиме до 23 липня 2019 року.

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування. Усі зауваження та пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування, одержані протягом встановленого законом строку підлягають обов'язковому розгляду замовником.

 

ДАТА, ЧАС ТА МІЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ТА ОБГОВОРЕННЯ.

Місце ознайомлення з проектом детального плану та звіту про екологічну стратегічну оцінку  – приміщення Полянської сільської ради  за адресою: 89313, Закарпатська обл., Свалявський р-н, с.Поляна, вулиця Духновича,  буд. 63, тел. (03133) 7-45-22.

Презентація, прилюдне експонування проекту, громадські слухання та обговорення   відбудуться у приміщенні Полянської сільської ради сільської ради 25 липня  2019 року о 15:00 год к.ч. за адресою: 89313, Закарпатська обл., Свалфвський р-н, с.Поляна вулиця Духновича, 63,  тел. (03133) 7-45-22.

 

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАВУВАЖЕННЯ ТА ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ ТА ПРОПОЗИЦІЙ

Пропозиції та зауваження до проекту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку у письмовому вигляді  приймаються у приміщенні Полянської  сільської ради за адресою: 89313, Закарпатська обл., Свалявський р-н, с.Поляна  вулиця Духновича, буд. 63: електронна адреса: sr_polyana@ukr.net.  до 23 липня 2019 року.

Пропозицій та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь