Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого 2019 року, у день 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану, в актовому залі Полянської сільської ради відбулося вшанування воїнів!

Дата: 15.02.2019 17:42
Кількість переглядів: 1091

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав

у Полянській сільській раді

            15 лютого 2019 року, у день 30-ї річниці виведення  радянських військ з Афганістану, в актовому залі Полянської сільської ради відбулося вшанування воїнів, які проходили строкову службу на території  Афганістану. У залі зібрались  ветерани  афганської війни, яким не раз довелось дивитися смерті у вічі, під кулями рятувати своїх  товаришів. Учні закладів освіти та працівники культури Полянської сільської ради підготували для них та всіх, хто  прийшов вшанувати їх, концертну програму. Незабутні і хвилюючі вірші та пісні про Афганістан, про  військову мужність солдатів, їхній подвиг торкнулись  душі кожного з присутніх та перенесли їх у зовсім недалеке минуле, яке тривожитиме,  допоки житимуть батьки, брати і сестри, вдови і діти підступно винищених у горах Афганістану синів України.

       Зі словами подяки та шани звернувся до  воїнів-афганців Полянський сільський голова Іван Дрогобецький, наголосивши, що Полянська сільська рада продовжуватиме докладати всіх зусиль, щоби вирішити нагальні потреби та проблеми воїнів-афганців. «Полянська сільська рада знає Вас! Пам'ятає і шанує Вас! І надалі буде турбуватися про Вас. Дякуємо Вам щиро. Ви виконували наказ. Це був Ваш обов’язок»,- додав Іван Іванович, після чого розпочав церемонію нагородження. За  особисту мужність і героїзм при виконанні інтернаціонального обов’язку, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав їм було вручено Подяки Полянської сільської ради та грошову одноразову допомогу.

      Після урочистостей присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та схилили голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь