Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Додаткову дитячу групу, яку відвідуватимуть ще 15 дошкільнят, урочисто відкрито у Павлівському навчально-виховному комплексі 04 грудня 2018 року.

Дата: 05.12.2018 08:33
Кількість переглядів: 1498

        Додаткову дитячу групу, яку відвідуватимуть ще 15 дошкільнят, урочисто відкрито у Павлівському навчально-виховному комплексі 04 грудня 2018 року. Відтепер до дитячого садка ходитимуть 42 маленьких мешканців села Павлово, Яківського та Плоского Потоку, яких будуть виховувати та створювати цікаве дозвілля троє педагогів. 

        Директор Павлівського НВК Мориляк Н.Д.  під час відкриття групи сказала, що  сьогодні в нашому дошкільному закладі відкривається друга стаціонарна  група. Це важлива подія для села, тепер ми зможемо приймати усіх бажаючих малят в дитсадок. Відкриттю групи передувала клопітка робота, яка вимагала часу і коштів. Завдяки турботі сільського голови Дрогобецького І.І. були виділені необхідні кошти на ремонтні роботи та придбання нових меблів, постільної приналежності Ми, батьки та педагоги, щиро вдячні усім, хто долучився і допоміг відкрити таку гарну групу для дошкільнят,

                На урочистому відкритті групи виступив Полянський сільський голова Дрогобецький Іван Іванович, який привітав батьків та педагогів із здійсненням їх найзаповітнішої мрії, яку вдалося здійснити тільки після створення Полянської об’єднаної територіальної громади.  Іван Іванович наголосив, що турбота про дітей це пріоритетний напрямок діяльності громади та побажав присутнім здоров’я, енергії та успіхів у роботі.

              На урочистостях також виступили виконуючий обов’язки старости Куштан Мирослав Іванович та начальник відділу Лізанець Петро Іванович, які привітали батьків малят і працівників дитсадка з відкриттям нової групи. Вони звернули увагу на те, що діти, які відвідують ДНЗ, набагато легше звикають до навчання в школі, вони краще підготовленні і адаптовані до перебування в колективі. В дошкільних закладах громади постійно  збільшується кількість вихованців, а це результат спільної турботи за дітей Полянської сільської ради, зокрема Дрогобецького І.І. та педагогічних колективів закладів дошкільної освіти. Тому на часі - створення кращих умов навчання та виховання дітей, створення нових додаткових місць. Виступаючі відмітили, що за два роки, які пройшли після створення громади, зміни в соціальній сфері на краще  відчули жителі усіх сіл громади.

              Від батьків малюків виступили Галбен Марина – мешканка села Павлове та Мориляк Віта – мешканка села Яківське, які щиро  дякували всім, хто турбується про добробут і хороші умови для навчання і виховання дітей.

             Яскравий, насичений різноманітними номерами концерт вихованців старшої групи дитсадка став гарним подарунком гостям, батькам та маленьким «новобранцям» установи. Дітки артистично розповідали віршики і співали пісні, продемонструвавши, що в дитячій установі вони всебічно розвиваються і навчаються. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь