Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні в с.Поляна проходить ФОРУМ РЕГІОНАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ «ЕКОПОЛЯНА 2018» та Міжнародна науково-практична конференція «СИСТЕМА ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ‘Я: ТЕОРІЯ, МЕТОДОЛОГІЯ, ТЕХНОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНА ПРАКТИКА ТА УПРАВЛІННЯ»

Дата: 29.11.2018 14:11
Кількість переглядів: 1552

Сьогодні у Полянській об’єднаній територіальній громаді відкрився дводенний Транскордонний інноваційний форум «Екологія здоров’я», Форум регіональних ініціатив «Екополяна-2018» та міжнародна науково-практична конференція «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технології, соціальна практика та управління». 

В рамках заходу був підписаний Меморандум про партнерство, та взаємодію в рамках проекту «Екологія здоров’я» між Асоціацією місцевого самоврядування Закарпаття та Національною мережею громадського здоров’я України.

Участь у Форумі взяли екологи, медики, представники органів місцевого самоврядування, Словаччини, Угорщини, міжнародних неурядових організацій, Закарпатського ЦРМС, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».    

Головна тема Форуму – покращення здоров’я людей, що проживають у територіальних громад. В рамках Форуму його учасники обговорять систему громадського здоров’я, екологічний фундамент територіальної системи громадського здоров’я, наукові, методичні та організаційні аспекти, вплив санаторного лікування, репродуктивне здоров’я, здоров’язберігаючі технології і багато інших тем. 

Крім того, відбудуться презентації комплексного проекту очищення стічних вод та переробки твердих побутових відходів на одній ділянці, інноваційного «Містечка безсмертя», концепт-проекту «Міжнародний медбіотехіндустріальний парк «Інноваційне місто безсмертя». 

За підсумками Форуму його учасники розглянуть резолюцію, адресовану Верховній Раді України, Кабінету міністрів України, міністерству екології та природних ресурсів України та Закарпатській ОДА з приводу того, що повинні реалізовувати органи влади для забезпечення збалансованого поводження з відходами, ефективного управління цією галуззю, підвищення рівня обізнаності та мотивації громадян, збільшення відсотка перероблених відходів та повторно використаної сировини, гармонізації українського та європейського законодавств.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь