Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 16 по 18 листопада 2018 року в м. Берегове Закарпатської області в ПОГ ЕВП «УСБ «Закарпаття» відбулися Всеукраїнські спортивні змагання

Дата: 20.11.2018 08:50
Кількість переглядів: 916

      З 16 по 18 листопада 2018 року в м. Берегове Закарпатської області в ПОГ ЕВП «УСБ «Закарпаття» відбулися Всеукраїнські спортивні змагання ГО «ВФСТ «Колос» серед команд об’єднаних територіальних громад. У змаганнях взяли участь 24 команди з усіх областей України. Змагання проводилися з волейболу або футзалу(на вибір), гирьового спорту, настільного тенісу, шашок та шахмат. В цих змаганнях  взяла участь команда Полянської ОТГ .

          Волейбольна команда виступила у складі: Хваста Анатолій Іванович, Бочко Сергій Іванович, Свистак Валерій Іванович, Свистак Володимир Іванович, Головнич Валерій Олександрович, Калабішка Юрій Васильович.

       У змаганнях з настільного тенісу взяли участь Копосович Іван Іванович та Русин Тетяна Валентинівна, у гирьовому спорті виступив Поцко Володимир Михайлович, у змагання з шашок та шахмат виступили Бомбушкар Вікторія Василівна та Станкович Микола Михайлович відповідно.

  Найвдаліше на цих змаганнях виступили волейболісти, які у своїй підгрупі у напруженій боротьбі виграли від команд Великосеверинської ОТГ Кіровоградської області  та  Малоданилівської ОТГ Харківської області з одинаковим рахунком 2:0.  Поступившись команді Паланівської ОТГ Черкаської області з рахунком 0:2 в результаті наші волейболісти посіли ІІ місце у своїй підгрупі  яке дало право боротися команді за третє місце у парі з командою Недобоївської ОТГ Чернівецької області. На жаль у важкій та напруженій боротьбі  наші волейболісти поступилися команді з Чернівців з рахунком 1:2, зайнявши загальнокомандне  ІV місце.

 З настільного тенісу команда виборола 12 місце,  гирьового спорту - 15 місце, шашок – 14 місце та  шахмат - 22 місце.

 В загальному заліку серед команд об’єднаних територіальних громад України команда Полянської ОТГ зайняла 15 місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь