Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

05.10.2018 року відбулася двадцять восьма позачергова сесія Полянської сільської ради, за пропозицією депутатів на вимогу мешканців громади.

Дата: 05.10.2018 21:07
Кількість переглядів: 3342

Питання болюче та вкрай важливе - це  водопостачання. Головував на відкритому засіданні  Полянський сільський голова Іван Іванович Дрогобецький, за участі депутатського складу Полянської сільської ради, районних депутатів, виконуючих обов’язків  старост, керівників структурних підрозділів сільської ради, а також за присутності значної кількості мешканців громади.

          Перед початком засідання рішуче налаштовані мешканці висловлювались що на сьогоднішній день ситуація з водопостачанням є не контрольованою, несе небезпеку їх життю та здоров’ю.  Заявляли - що сплило чимало часу, а питання водопостачання так і не вирішено, судові тяжби продовжуються  з 2015 року,  та час спливає не на користь громади. На відкрите засідання сесії  мешканці прийшли радикально налаштовані, готові були перекривати дорогу та проводити мітинг, щоб їх нарешті було почути. На що сільський голова Іван Догобецький запросив мешканців до зали засідань для вирішення даного питання мирним та законодавчим шляхом і  запевнив, що Закон на нашій стороні і тому наша мета добитись справедливості мирно . В результаті -  депутатським корпусом сільської ради прийнято рішення щодо впорядкування системи водопостачання на території Полянської сільської ради. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь