Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04.10.2018 в Полянській сільській раді було проведено інформаційно-роз’яснювальну нараду з підприємцями з питань дотримання законодавства про працю.

Дата: 05.10.2018 09:16
Кількість переглядів: 1422

На виконання Розпорядження КМУ від 05.09.2018 р. № 649-р  «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення»    Полянським сільським головою Дрогобецьким І.І., за участю інспектора праці Полянської сільської ради Попович Я.Я, було проведено інформаційно-роз’яснювальну нараду з підприємцями , які здійснюють свою діяльність на території громади, з питань дотримання законодавства про працю.  На якій відповідно було проінформовано про відповідальність у випадку використання праці найманих працівників без офіційного оформлення трудового договору та видано «пам’ятки» про основні права під час перебування у трудових відносинах та розміри штрафів за порушення законодавства про працю.

Нарада проводилася з метою налагодження партнерських відносин між підприємцями та органами, які здійснюють контроль за додержанням законодавства про працю. Підприємці з розумінням поставилися до питання офіційного оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Сільський голова наголосив, що інформаційно-роз’яснювальна робота буде і надалі проводитися  паралельно з проведенням заходів нагляду(контролю) за додержанням законодавства про працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь