Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») впроваджується в навчальні заклади України

Дата: 08.06.2018 15:17
Кількість переглядів: 1065

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») впроваджується в навчальні заклади України з 2003 року. За цей час гра «Сокіл» («Джура») зарекомендувала себе як найбільш вдала форма патріотичного виховання учнівської молоді.

Полянську об'єднану територіальну громаду на ІІ (обласному) етапі, який розпочався 7 червня до 13.00 у с. Імстичово Іршавського району (урочище Монастирські зирви),  представляє рій «Полянські козаки» Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який виборов 1 місце у загальнокомандному заліку змагань І (в ОТГ) етапу.

У перший день, день заїзду, розпочався «Конкурс біваків (таборування)»:  були оцінені обов’язкові атрибути (хоругва, емблема, назва). Огляди біваку (побут, чистота, дотримання санітарно-гігієнічних норм, стан спорядження, особистих речей, посуду тощо) будуть проводитись протягом усіх днів перебування рою. Після розміщення роїв відбулось урочисте відкриття  ІІ (обласного) етапу гри «Сокіл» («Джура»). Урочисте козацьке коло з нагоди відкриття відвідали почесні гості: начальник департаменту освіти і науки Сопкова Г.І., представники Іршавської районної ради та райдержадміністрації, ветерани АТО. Почесне право підняти Державний Прапор України було надано Петрусові Роману, роєвому «Полянських козаків».  Після відкриття наші джури спробували себе у конкурсі «Ватра», після чого здали обов'язковий звіт про виконання завдань під гаслом «Добре діло». На другий день «Полянські козаки» продемонстрували свої знання і вміння зі стройової підготовки та знання маршових патріотичних пісень на конкурсі «Впоряд», виконували теоретичні та практичні завдання з надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт у конкурсі «Рятівник», позмагалися у збірці та розбірці автоматів, стрільбі з пневматичної гвинтівки по мішені. Змагання між командами  напружені, але цікаві та змістовні. Кожен з учасників мріє про перемогу і наполегливо готується до наступного конкурсу інтелектуальних змагань «Відун».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь