Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 травня у будинку культури с. Плоске відбувся урочистий захід до Дня Матері для жителів с.Плоске, с.Оленьово, с.Плокий Потік, с. Павлово та с.Яківське.

Дата: 20.05.2018 20:30
Кількість переглядів: 1706

Фото без опису

День матері

 

         20 травня у  будинку культури  с. Плоске відбувся урочистий захід до Дня Матері для жителів с.Плоске, с.Оленьово, с.Плокий Потік, с. Павлово та с.Яківське. Силами працівників культури та освіти був підготовлений святковий концерт, у ході якого матусь вітали чудовими зворушливими номерами дітки та аматорські колективи вищеназваних сіл.

   Привітати та віддати шану матерям-героїням та берегиням багатодітних сімей  завітали Полянський сільський голова Іван Дрогобецький, заступник сільського  голови Василь Зварич, секретар сільської ради Неля Петрус та староста Мирослав Куштан. Іван Дрогобецький подякував організаторам за чудовий концерт та побажав присутнім шани й любові від дітей та онуків за те щире тепло, недоспані ночі, турботу й добро, яке кожна з матерів дала їм. «Цей день присвячений людині, якій ми завдячуємо життям. Отож, не забуваймо висловлювати любов та вдячність своїй найдорожчій матусі. Завітайте в гості, зателефонуйте!  Мама чекає на ваше тепло та увагу. Знайдіть час подякувати їй просто за те, що вона є»,- наголосив Іван Іванович. До привітань долучився староста Мирослав Куштан, побажав мамам здоров’я, терпіння й наснаги. «День матері – це свято любові і поваги, тому єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз глибокої вдячності нашим матерям»,- підсумував сільський голова. Серед присутніх Полянською сільською радою відзначено матерів, які народили 5 і більше дітей.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь