Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 квітня 2018 року в Полянській ОТГ відбулася спартакіада допризовної молоді!

Дата: 17.04.2018 20:44
Кількість переглядів: 1137

17 квітня 2018 року в Полянській ОТГ відбулася спартакіада допризовної молоді, основними завданнями якої є формування та пропаганда здорового способу життя, виховання моральної стійкості, почуття патріотизму, національної свідомості, психологічної та фізичної готовності юнаків до виконання громадянського та конституційного обов’язку щодо захисту національних інтересів держави. Спартакіада серед допризовної молоді передбачала виконання вправ з семи обов’язкових дисциплін.

    Спортивні змагання з плавання на дистанції 50 м відбулися в басейні санаторію «Кришталеве Джерело». Кращим був учень Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лізанець Едуард,  який зайняв перше місце, учень Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бадиля Роман, який посів друге місце, та учень Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Свистак Артем, який зайняв третє місце.

   На спортивній базі «Олімпія» проходили змагання спартакіади з інших видів спорту. У дисципліні з бігу на 100 м учні Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняли такі місця: Петрус Роман – І місце, Кобулей Василь – ІІІ місце, учень Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гвоздь Станіслав посів друге місце.                         

       Найважчою дисципліною для учасників змагань виявився біг на дистанції 1500 м, яку не усім спортсменам вдалося подолати. Кращими на цій дистанції були учні Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а саме: Попович Павло, який зайняв  перше місце, Білей Дмитро -друге місце та Штелень Ростислав- третє місце.

                   Наступною дисципліною, в якій змагалися учні, було підтягування на перекладині, в якій перше та третє місця відповідно зайняли учні Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гвоздь Станіслав та Фількорн Михайло,  другим був Петрус Роман з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

                Досить цікаво проходили змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки. На жаль, таким видом спорту  теперішні учні не мають можливості займатися у школах. У цьому виді змагань кращими були учні Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Гвоздь Станіслав - перше місце, Мориляк Данило - друге місце та Свистак Артем – третє місце.

                  У вправі з кидання гранати кращими виявилися учні Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Перше місце зайняв Туряниця Валентин, Петрус Роман -друге місце, Корней Іоан-Юстин - третє місце.

Цікавими були змагання в подоланні смуги перешкоди, де перемогу здобули учні Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

      До цих змагань обидві команди добре підготувалися, показали фізичну витримку, моральну стійкість,  психологічну та фізичну готовність боротися за перемогу. Фортуна була на боці Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка здобула перемогу в загальнокомандному заліку.

         Після закінчення змагань було підведено підсумки та вручено переможцям та призерам змагань грамоти в особистому та командному заліку. За результатами виступу учнів буде сформовано команду юнаків для участі в другому  етапі - обласних змаганнях серед  допризовної молоді серед збірних команд міст, районів та об’єднаних територіальних громад області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь