Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вручення атестатів - 2017

Дата: 29.06.2017 14:41
Кількість переглядів: 1111

Фото без опису

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Цього свята немає в жодному календарі, але про нього всі знають, його завжди чекають. На ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім. Попереду - незвідана даль.  Позаду – протоптана стежка до шкільного двору. Цей день проводить межу між дитинством і самостійним життям. 11 років продовжувався нелегкий шлях випускників до сьогоднішньої події. І ось ми можемо сказати – здійснилося! Непроста праця в складній, але чудовій шкільній Країні Знань завершена!

    29 червня у Полянській та Плосківській школах І-ІІІ ступенів Полянської сільської ради відбулися урочисті церемонії вручення атестатів про повну загальну середню освіту тридцяти сімом випускникам:

  • 13 учням Полянської З0Ш I-III ступенів, з них –
  • Атестат з відзнакою про повну загальну середню освіту та золоту медаль "За високі досягнення у навчанні")  отримав Дрогобецький Георгій Васильович;
  • Атестат з відзнакою про повну загальну середню освіту та срібну медаль "За досягнення у навчанні") отримала Мисько Валерія Василівна;
  • 24 учням Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 У прощальних словах випускників звучали слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє. Зворушливі і щирі привітання прозвучали від  класних керівників, учителів, директорів шкіл та перших учителів, які дали їм напутні слова, висловили слова подяки батькам за чудове підростаюче покоління, побажали одинадцятикласникам не загубитися у вирі життя, а завжди пам'ятати про отчій дім, про свою другу домівку - рідну школу.

     Дорогі випускники! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на здійснення всіх мрій та сподівань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь