Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформуємо про проведення суцільної інвентаризації комунального майна та земель населених пунктів Полянської сільської ради.

Дата: 19.02.2021 15:45
Кількість переглядів: 755

 

     З метою захисту економічних інтересів Полянської  територіальної громади, забезпечення достовірності даних бухгалтерського обліку, упорядкування, належного контролю за ефективністю використання майна комунальної власності, створення умов для раціонального використання і охорони земель, одержання достовірних даних для формування інформаційної бази та єдиного обліку майна комунальної власності та земель населених пунктів Полянської сільської ради, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державний земельний кадастр», «Про землеустрій», Земельний кодекс України, «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».  

     Відповідно до рішення четвертої сесії восьмого скликання №183 від 09 лютого 2021 року «Про проведення суцільної інвентаризації комунального майна та земель населених пунктів Полянської сільської ради», утворено комісію з проведення суцільної інвентаризації. Комісії просимо  надавати всю необхідну інформацію комунального майна та земель населених пунктів Полянської сільської ради  і також майна, що не обліковується на балансі відповідного виконавчого органу, підприємства, установи,закладу чи організації.                            

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь