Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 липня 2018 року у Поляні відбувся щорічний фестиваль мінеральної води «Сила життя – у джерелах Карпат».

Дата: 24.07.2018 10:51
Кількість переглядів: 6327

22 липня 2018 року у Поляні відбувся щорічний фестиваль мінеральної води «Сила життя – у джерелах Карпат».Організатори фестивалю - Полянська сільська рада на чолі з сільським головою Дрогобецьким Іваном Івановичем - подбали, аби програма свята була різнобічною, цікавою, захоплюючою та феєричною: оригінальні забави, виставки-продажі, спортивно-розважальні змагання, ігри… Разом з тим - дегустація мінеральної води, яку смакували у наших виробників.Гості свята були приємно вражені фотовиставкою «Подорож у минуле», яку за ініціативи Полянського сільського голови Івана Дрогобецького підготували саме для цього дня для того, щоб усі мали змогу подивитись на те, яких змін зазнала Поляна та села Полянської територіальної громади протягом століття. У святі брали участь усі: малечу розважали герої мультиків – фіксики, дорослі змагалися у різних видах спорту. Поряд працював «Монетний двір» - і кожен мав унікальну можливість виготовити власноруч або за допомогою коваля сувенірну монету. Спеціально для гостей на фестиваль були запрошені креативні хлопці із екстремальним вело-шоу: вражаюче дійство з різноманітними трюками додало усім порцію адреналіну і незабутні приголомшуючі враження. Родзинкою нашого фестивалю мінеральної води «Сила життя – у джерелах Карпат» стали видовищні лицарські бої на мечах. Усе це проходило паралельно з виступами народних та аматорських колективів Полянської об’єднаної територіальної громади. Цілий день звучала чарівна музика, чаруючі пісні та запальні танці. ЕКСКЛЮЗИВОМ нашого фестивалю став розіграш лотереї, призовим фондом якої були КВАДРОЦИКЛ, ВЕЛОСИПЕД та СИГВЕЙ.

За давнім українським звичаєм гостей у своїй оселі щирим словом зустрічав господар нашої великої родини – Полянської об’єднаної територіальної громади - Дрогобецький Іван Іванович. Під час урочистої церемонії за вагомий внесок в економічний розвиток та у розвиток рекреаційно-туристичної  галузі на території Полянської об'єднаної територіальної громади Полянський сільський голова нагородив рекреаційні, оздоровчі, готельні, ресторанні заклади та виробників мінеральної води. Не залишились поза увагою переможці спортивно-розважальних змагань, яких теж було нагороджено грамотами.

А ввечері відбувся гала-концерт за участю кращих естрадних виконавців та гуртів України, святковий феєрверк та танцювальна програма від гурту «Сонячне Закарпаття».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь