Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подія, яка стала історичною і надважливою: як для 16 гірських об’єднаних територіальних громад,так і для Закарпаття та цілої України.

Дата: 19.08.2021 16:34
Кількість переглядів: 2930

Подія, яка стала історичною і надважливою: як для 16 гірських об’єднаних територіальних громад, які пройшли тривалий і важкий шлях перемовин, напрацювань та приклали чимало зусиль для реалізації амбітного проєкту, так і для Закарпаття та цілої України.

Сміттєпереробний завод, єдиний в Україні, який буде побудовано за сучасними, новітніми і екологічно безпечними технологіями саме на території нашої громади.

Сьогодні ми зробили один з найважливіших кроків для вирішення масштабної екологічної проблеми- створили ТОВ «ПОЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД З ПЕРЕРОБКИ ВІДХОДІВ», запис про який внесено до Єдиного державного реєстру фізичних, юридичних осіб та громадських об’єднань. А отже, на законному рівні задокументовано факт створення підприємства.

Задля реалізації масштабного будівництва Ігор Трушенко- директор товариства з обмеженою відповідальністю «НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «БІТ» відвідав Полянську територіальну громаду, де було проведено низку зустрічей та змістовних перемовин щодо проєкту.

Ми прикладемо всі зусилля, аби втілити масштабний проєкт в реальність та стати на крок ближче до вирішення екологічної проблеми і зробити чистим наше довкілля!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь