Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прес-тур на тему «Розвиток туристично-рекреаційної та санаторної галузей» в Полянську ОТГ

Дата: 14.09.2017 23:15
Кількість переглядів: 948

14.09.2017 року відбувся прес-тур в Полянську ОТГ на тему «Розвиток туристично-рекреаційної та санаторної галузей». У прес-турі взяли участь журналісти загальноукраїнських та закарпатських ЗМІ.

Прес-тур розпочався з брифінгу Полянського сільського голови Івана Дрогобецького.  Першим виступив виконавчий директор Закарпатського регіонального відділення асоціації міст України (ЗРВ АМУ) Іван Ревтій.

Очільник Полянської громади Іван Дрогобецький поділився досвідом роботи громади по розвитку курорту Поляна.  Розповів про розробку стратегії Полянської ОТГ та передбачений нею пріоритетний розвиток туристично-рекреаційної галузі.

Особливу увагу приділив питанню підтримки перспективи розвитку сіл, які увійшли до ОТГ (Плоске, Родникова Гута, Оленьово). Левина доля коштів отриманих через державні субвенції пішла та залучається саме на їх розвиток. Розпочали з найнеобхіднішого для мешканців – ремонт доріг та встановлення вуличного освітлення. На черзі ремонт клубу та інші роботи.

Іван Дрогобецький розповів про застосування енергозберігаючих та екологічних технологій у комунальній сфері ОТГ. Він охоче поділився власним досвідом і розповів про подальші перспективи Полянської ОТГ.

Окремим питанням було виділено використання досвіду закордонних міст-побратимів у розвитку рекреаційної сфери та питання залучення іноземних інвестицій. За неповний рік роботи громади в цих напрямках ведеться активна робота, зокрема налагоджена співпраця з м. Вельке Капушани (Словацька Республіка). Також ведуться перемовини з іноземними інвесторами.

Відповівши детально на всі питання, що цікавили журналістів Іван Дрогобецький запросив всіх відвідати цікаві туристичні об’єкти та села Полянської ОТГ.

Про деталі можна дізнатись переглянувши відео в підрозділі відеогалерея.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь