Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості з нагоди 26-ої річниці з Дня проголошення незалежності України

Дата: 23.08.2017 19:49
Кількість переглядів: 1410

        23 серпня Полянська ОТГ святкувала День Прапора та 26-ту річницю з Дня проголошення незалежності України. Свято розпочалось урочистим підходом жителів громади до адміністративної будівлі центру ОТГ. На них уже чекала виставка малюнків «Я малюю Україну», якою діти різнокольоровими фарбами висловили свою любов до Батьківщини.

        З вітальним словом виступив голова Полянської ОТГ Дрогобецький І.І., який зазначив, що в історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення і не втратили своєї актуальності по сьогоднішній день. Однією з таких подій є День проголошення незалежності 1991 року. Це свято – привід для кожного, незалежно від віку, досвіду, переконань, відчути себе молодим та сповненим енергії й бажання до праці для процвітання Полянської громади, а отже – для України. Адже Україна – це всі ми, тому День незалежності – не лише державне свято, але й особисте свято для кожного з нас, бо тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави, так як незалежність – це відчуття власної самоповаги, можливість реалізувати свої здібності й плани.

        О 9.30 год. відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України під Державний Гімн України, який виконали учні, вишикувані у форму прапора.         

         Після цього розпочались заплановані заходи, до яких було залучено максимальну кількість учасників із кожного населеного пункту об'єднаної громади.                                         

           У рамках свята були проведені конкурс малюнків на асфальті «З Україною у серці», книжкова виставка в шкільних та сільських бібліотеках громади «Україна. Історія державотворення», парад вишиванок та святковий концерт. Програма завершилась запуском 26  блакитних кульок, які понесли в небо мрії дітей Полянської ОТГ.

        Святкування 26-ї річниці з Дня проголошення незалежності України завершаться молебнями за мир в Україні, які пройдуть 24 серпня у всіх церквах Полянської ОТГ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь