Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На свято першого дзвоника на подвір'ї Родниківської ЗОШ збирається уся шкільна громада

Дата: 01.09.2018 13:05
Кількість переглядів: 847

 1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!  

На свято першого дзвоника на  подвір′ї збирається уся шкільна громада. Лунає музика, звідусіль чути слова привітання, радісні вигуки зустрічі з друзями. Незабаром прозвучать позивні, що проголосять початок свята.

     Вересень починається святом знань. Перший шкільний день,  перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Вже традицією стало,  що свято дзвоника не проходить без гостей. На святі в Родниківській ЗОШ були присутні Зварич В. В.- заступник Полянського сільського голови, Пічкар В.І. – депутат Полянської сільської ради, Арендаш С. В. – староста села, отець Володимир. Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи, привітали директор школи Полончак Ю.І., заступник директора Кужіль М. М., перша вчителька Мориляк І. П.,  вони всі були вдячні голові Полянської сільської ради І.І. Дрогобецькому та начальнику відділу П. І. Лізанцю за сприяння поточного ремонту школи, придбано п'ять п'яти поверхневих дошок краски для покраски пола, дверей та парт, а особливо за кабінет для першокласників. (одномісні парти, шкафи, мультимедійний комплекс, ламінатор, для кожного учня набір «Лего», килимки та інші приладдя).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь