Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вишиванки, синьо-жовті кульки, квіти, перший дзвінок і слова вітань із початком навчального року – так у школах Полянської об'єднаної територіальної громади пройшли урочисті лінійки 1 вересня – на День знань.

Дата: 01.09.2018 12:19
Кількість переглядів: 3371

          Вишиванки, синьо-жовті кульки, квіти, перший дзвінок і слова вітань із початком навчального року – так у школах Полянської об'єднаної територіальної громади пройшли урочисті лінійки 1 вересня – на День знань.

       Традиційно свято розпочалося із урочистого виконання гімну України. А далі школярі, їхні батьки та вчителі приймали слова вітань від Полянського сільського голови Івана Дрогобецького, начальника відділу освіти Петра Лізанця та представників виконкому Полянської сільської ради. Найбільше початку навчального року раділи першокласники, адже вони цього року розпочинають навчання в Новій українській школі. Для укомплектування  класів для першокласників із державного бюджету було виділено 330 600 грн, з місцевого бюджету - 89 800 грн. Всі кошти були освоєні стовідсотково. Оперативно і без затримки було закуплено сучасні меблі - одномісні парти і стільці у кількості 100 шт., шафи для зберігання засобів навчання, вішачки, столи і стільці для учителів, дидактичні матеріали та технічні засоби (інтерактивні проектори, ноутбуки, принтери, ламінатори, класні дошки, екрани для проекції). Крім того, за кошти місцевого бюджету було придбано п’ятиповерхневі дошки у кількості 21 шт., які були рівномірно розділені між усіма школами громади, придбано 2 комп’ютерні класи у Полянську та Плосківську школи. За кошти місцевого бюджету було відремонтовано усі приміщення усіх шкіл громади, а в класах, де будуть навчатися першокласники, було зроблено євроремонти. Іван Іванович Дрогобецький запевнив, що і надалі буде робити все для зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти та створення належних умов для навчання та виховання дітей громади.

      Тож, дорогі дітки, вітаємо Вас зі святом Першого дзвоника! Бажаємо, щоб новий навчальний рік був для усіх вас успішним.  Вчіться, здобувайте знання. Хороших вам оцінок, нових успіхів та досягнень.

      А Вам, дорогі вчителі, творчості, наснаги та нових звершень.

       Зі святом вас! З Днем знань!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь