Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 серпня 2018 року в актовому залі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася серпнева конференція

Дата: 28.08.2018 17:26
Кількість переглядів: 1294

28 серпня 2018 року в актовому залі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася серпнева конференція, на яку були запрошені Полянський сільський голова Дрогобецький І.І., старости сіл Плоске та Родниківка Куштан М.І. та Арендаш С.В., депутати та члени виконкому Полянської сільської ради, директори, завідуючі закладів загальної середньої та дошкільної освіти, заступники директорів, керівники методичних об'єднань громади та шкіл, бібліотекарі та педагогічні працівники.      

   З доповіддю виступив начальник відділу Лізанець П.І., який у формі презентації підсумував роботу освітньої галузі за 2017-2018 навчальний рік та намітив завдання і цілі на 2018-2019 навчальний рік (презентація додається). Учасники конференції обговорили існуючі проблеми, також регенерували нові ідеї. Іван Іванович Дрогобецький наголосив на необхідності вирішення закладами освіти пріоритетних завдань, побажав педагогам міцного здоров’я, сили й наснаги у їхній нелегкій справі та щедрих педагогічних вчинків. В процесі обговорення виступили директори закладів освіти Попович В.О. «Про заходи з підготовки закладів освіти до НУШ», Туряниця І.П. «Про стан впровадження норм Закону України «Про освіту», Полончак Ю.І. «Про дотримання статті 30 Закону України «Про освіту» щодо забезпечення прозорості та інформаційної відкритості, якісного функціонування сайтів закладів освіти». Спеціаліст відділу Гаврилюк А.І. надала методичні рекомендації щодо впровадження моніторингових досліджень якості освіти в освітній процес. Своїм досвідом роботи щодо формування духовних та моральних цінностей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти поділились завідувач Полянським ДНЗ Попович М.Й. та директор Павлівського НВК Мориляк Н.Д.

        За результатами серпневої конференції працівників освіти було ухвалено Рішення та визначено комплекс заходів на 2018/2019 навчальний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь