Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23-24 серпня Полянська об'єднана територіальна громада святкує День Прапора та 27-ту річницю з Дня проголошення незалежності України.

Дата: 23.08.2018 17:26
Кількість переглядів: 2462

Урочистості з нагоди 27-ої річниці з

Дня проголошення незалежності України

          23-24 серпня Полянська об'єднана територіальна громада святкує День Прапора та 27-ому річницю з Дня проголошення незалежності України.

        З вітальним словом виступив голова Полянської сільської ради Дрогобецький І.І., який зазначив, що у переддень Незалежності України ми вшановуємо один із головних символів державності - синьо-жовтий прапор України, адже державний прапор - це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 27 років незалежності. У всі часи державний прапор - священний. За нього віддавали життя і проливали кров, повага до прапора - це повага до свого народу, до своєї громади зокрема, до свого коріння і традицій. Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен із жителів Полянської об'єднаної територіальної громади відчуває гордість за свою Батьківщину, за нашу громаду та наш великий народ. Іван Іванович побажав кожній родині нашої незалежної України щастя, здоров’я і віри в краще майбутнє нашої держави, яке можливо тільки тоді, коли всі об'єднаються навколо однієї мети, цілей та задач.

   Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України відбулася о 10.00 год. під Державний Гімн України, після чого самодіяльні колективи клубних працівників Полянської сільської ради та вихованці Полянської дитячої школи мистецтв порадували присутніх на святі чудовими виступами.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь