Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 7 по 11 червня 2018 року на Іршавщині, в селі Імстичево, в урочисті «Монастирська зирва» проходив ІІ (обласний) фінал-гри «Джура – 2018

Дата: 12.06.2018 16:56
Кількість переглядів: 1459

З  7 по 11 червня 2018 року на Іршавщині, в селі Імстичево, в урочисті «Монастирська зирва» проходив ІІ (обласний) фінал-гри «Джура – 2018», участь у якому прийняли і юні звитяжці Полянської ОТГ представлені командою учнів Полянської ЗОШ І – ІІІ ступені «Полянські козаки» в складі Петрус Романа (ройовий), Туряниці Валентина (хорунжий) та козаків Поповича Павла, Корнея Юстина, Гуловича Йосипа, Білея Дмитра а також козачок Розгон Анастасії і Петрус Юлії.

Команда нашої ОТГ – перша команда, яка представляла нові адміністративні утворення – ОТГ в нашій  області. Окрім нас в цих змаганнях ні одна із команд ново утворених ОТГ області, нажаль, участі не прийняла так, що змагатись нашим козакам прийшлось із представниками районів та міст області у яких за плечима був чималий досвід участі у подібних військово-спортивних форумах, у них уже добре налагоджена ця робота,  а деякі із них неодноразово представляли область на всеукраїнських змаганнях, тому доводилось вести напружену боротьбу, щоб домогтися пристойних результатів і потрібно відзначити, що Полянській команді, це, до певної міри, вдалося зробити. Запорукою цього була наполегливість, впертість, міцний характер витривалість організованість та дисципліна учасників команди, які в процесі гри стали дійсно однією командою, одним цілим налаштованим на досягнення поставленої цілі.

Змагання проводились в чотирьох номінаціях, які включали в себе цілу низку різноманітних конкурсів та змагань. Зокрема – інтелектуально-мистецький комплекс «Козацькі забави», фізкультурно-спортивний комплекс «Козацький гарт», туристично-спортивний комплекс «Козацькими стежками», військово-прикладний комплекс «Козацька звитяга».

Кращих досягнень «Полянські козаки» домоглися в змаганнях, які входили інтелектуально-мистецького комплексу «Козацькі забави». Так команда виборола перше місце в інтелектуальній грі-вікторині «Відун», другими були під час виконання інтелектуально-творчого завдання «Квест». В командному заліку в цій номінації команда посіла почесне третє місце.

Із завдань фізкультурно-спортивного комплексу «Козацький гарт» найкращих результатів було досягнуто в штовханні козацького ядра. Туряниця Валентин був другим у виконанні цієї вправи за що отримав медаль відповідної вартості. Не поганий результат для дівчат показала в цій вправі і Петрус Юлія. За сумою цих результатів  команда посіла друге місце в цих змаганнях а  в номінації  п'яте загально командне місце.

Дещо скромнішими були досягнення в інших двох номінаціях. В туристично-спортивному комплексі «Козацькими стежками» команда виборола 9 місце а в військово-прикладному комплексі «Козацька звитяга» посіла 10 місце. В цих номінаціях потрібно буде посилити підготовку команди, оскільки багато речей доводилося робити вперше і не було необхідних навиків у команди.

В загальному підсумку команда «Полянсткі козаки» посіла сьоме загально-командне місце і тринадцяти, що являється непоганим результатом, як для новачків у цій грі. Сподіваємось, що команди і організатори, які будуть представляти Громаду в цих змаганнях в майбутньому врахують всі досягнення і недоліки цьогорічного виступу і досягнуть вищих результатів.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь