Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01.06.2018 року, в Міжнародний день захисту дітей, у Полянському закладі дошкільної освіти відбулося незабутнє свято «Прощавай садочок».

Дата: 01.06.2018 12:36
Кількість переглядів: 1431

Урочиста, креативно прикрашена зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня - чи не найвагомішої події у їхньому житті.

 Діти зі своїми мріями й уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій, який пройшов весело та цікаво. Попович  Марія Йосипівна, завідувач закладом, вручила випускникам символічні дипломи, побажала їм радості, безтурботного дитинства, успіхів у наступній ланці освіти – школі та здійснення всіх мрій.

До привітань долучився заступник сільського голови Василь Зварич, який привітав діток  з Міжнародним днем захисту дітей, наголосивши, що Полянська сільська рада робила і буде робити все для того, щоб діти нашої громади росли здоровими, радісними та  щасливими, відчували себе завжди захищеними та прославляли своїми талантами родину та нашу Полянську громаду. 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь