Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Останнього дзвоника у закладах освіти Полянської сільської ради

Дата: 25.05.2018 15:52
Кількість переглядів: 1980

 

       25 травня 2018року відбулося традиційне свято Останнього дзвоника у всіх закладах освіти Полянської сільської ради. Пройдена чергова сходинка, отримані нові знання, підведена риска. Це, мабуть, найулюбленіше свято усіх учнів. Адже для когось це довгоочікувана мить, що дала початок відпочинку та літньому теплу, а для когось це були останні хвилини перебування в рідній школі. Особливе воно для випускників – учнів 9-х та 11-х класів, які йдуть у доросле життя. Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, педагогів, батьків та гостей. Зі словами вітання та побажаннями нових можливостей, перспектив та творчих звершень звернулися до учнів заступник Полянського сільського голови Василь Зварич, секретар сільської ради Неля Петрус, начальник відділу освіти Петро Лізанець, директори шкіл, класні керівники, священики, педагоги, батьки. Окремі слова звучали для  цьогорічних випускників – одинадцятикласників, яким усі бажали мудрих рішень і дій, удачі, впевненості в собі, віри в те, що попереду – все найкраще і тільки те, що можна здолати.

       Після  теплих привітань та побажань учнів, які здобули особливі успіхи у навчанні, та переможців конкурсів і спортивних змагань було нагороджено Похвальними листами, Грамотами, Дипломами та відзначено Полянською сільською радою.

      Після урочистої церемонії одинадцятикласники подарували присутнім прощальний концерт, після чого випустили в небо кульки бажань.

     А на завершення свята для всіх прозвучав ОСТАННІЙ ДЗВОНИК!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь