Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 квітня 2018 року, у рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля» у Полянській об'єднаній територіальній громаді було проведено День благоустрою (суботник).

Дата: 14.04.2018 21:12
Кількість переглядів: 957

        Прекрасною традицією стало збиратися на толоку і гуртом наводити лад у громаді.  Сьогодні, 14 квітня 2018 року, у рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля», з метою виховання дбайливого і бережного ставлення до навколишнього середовища у Полянській об'єднаній територіальній громаді було проведено День благоустрою (суботник).

       У цьому заході взяли участь усі небайдужі жителі нашої громади: від малого - до великого, адже кожен знає, що тільки разом ми зможемо зробити наші території  впорядкованими, чистими і охайними. Завдяки спільній та згуртованій праці було очищено від сміття і приведено в належний санітарний стан узбіччя та кювети автомобільних доріг, прибережних захисних смуг річок і потічків, упорядковано спортивні і дитячі майданчики, місця відпочинку, проведено озеленення територій, упорядковано газони тощо. Також було ліквідовано стихійні сміттєзвалища, проведено посадку саджанців (кущів, дерев), викорчувано та вирубано сухі дерева у межах території Полянської ОТГ.

    Спільними зусиллями звершується будь-яка добра й благородна справа. І ми зробимо нашу громаду найкращою! Дякуємо всім за працю!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь