Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Полянську ОТГ завітала група студентів з УТЕК КНТЕУ

Дата: 19.10.2017 12:38
Кількість переглядів: 854

 

   19 жовтня 2017 року Полянську ОТГ відвідали студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету на чолі з головою правління Регіональної туристичної організації Закарпаття Валентином Волошином та доцентом кафедри туризму, інструктором зі спортивного туризму Кочаном В.М.

    Кочан В.М. ознайомив студентів із програмою виїзного заняття, наголосивши, що тільки ті знання, які закріплені практичними навичками, зможуть дати очікуваний результат. Валентин Волошин зазначив, що Полянська ОТГ стратегічно - одне із найвигідніших місць для розвитку туристичного бізнесу на Закарпатті, і попросив І.І.Дрогобецького, голову Полянської ОТГ, до слова. Іван Іванович привітав присутніх у Поляні, розповів про реалії туристичного бізнесу на сьогодні і дав своє бачення його розвитку, зазначивши, що раніше село асоціювалося із місцевістю, де можна оздоровитися на базі санаторіїв, проте час змінив усе, змінив також і  контингент приїжджих. «Туристичний бізнес розвивається в Полянській об'єднаній громаді швидкими темпами, рекреаційні заклади, готелі, ресторани чекають успішних, комунікабельних, професійно підготовлених, обізнаних у цій сфері спеціалістів. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес - галузі з високим рівнем конкуренції, їхня мета - максимально задовільнити потреби споживачів, забезпечити високий рівень комфорту. Для цього потрібно озброювати студентів не тільки теоретичними, а й практичними навичками, що є набагато кориснішим та дієвішим»,- наголосив Іван Іванович і запропонував укласти угоду щодо проходження студентами практики у рекреаційних закладах Полянської ОТГ під керівництвом досвідчених наставників.

      Після «круглого столу» з метою ознайомлення із сферою обслуговування студенти із своїми керівниками відвідали готельно-ресторанні та туристичні комплекси громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь